Jesenski upisni rok za upis kandidata u 1.r. pripremnog obrazovanja i 1.r. srednje glazbene škole

U ponedjeljak, 21. kolovoza 2017. godine započinju prijave obrazovnih programa u jesenskom roku u sustavu www.upisi.hr.

Prijave obrazovnih programa za Glazbenu školu u Varaždinu trajat će do         22. kolovoza 2017. (programi koji zahtijevaju dodatne provjere mogu se prijavljivati samo do 22. kolovoza 2017).

Također napominjemo da  i prijave paralelnih umjetničkih programa (prijava glazbene škole uz neku drugu općeobrazovnu školu) traju do 22. kolovoza 2017.g.

Ukoliko trebate pomoć kod prijava programa molimo Vas da se obratite u Glazbenu školu u Varaždinu osobno ili telefonom:

  • ponedjeljak, 22. kolovoza 2017.g. od 13 do 15 sati (042/200-940)
  • utorak, 23. kolovoza 2017.  od 8 do 14 sati  (042/200-940, 200-942)

Potrebno je imati korisničko ime, lozinku i PIN, a po potrebi i OIB kandidata.

 

Napominjemo da kandidati koji ne završavaju 8. razred osnovne škole trebaju navedeno korisničko ime, lozinku i PIN sačuvati jer će im isto biti potrebno narednih godina kod upisa u 1.razred srednje škole (općeobrazovne ili glazbene).

Cijeli postupak prijava detaljno je opisan u publikaciji „Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. – Idemo u srednju!“ te upućujemo sve kandidate da dobro prouče sam postupak. 

Svi kandidati koji žele prijaviti obrazovne programe i upisati se u jesenskom roku, moraju ih prijaviti u gore navedenim rokovima te poštovati i ostale rokove navedene u publikaciji. Naglašavamo svim kandidatima da listu prioriteta treba pažljivo pripremiti tako da se na vrh liste postavi obrazovni program koji se najviše želi upisati, a zatim i ostali, željenim redoslijedom. Sukladno tome, kandidat će se optimalno rasporediti na obrazovni program koji mu je najviši na listi prioriteta, a za koji se, prema ostvarenim bodovima, nalazi u sklopu upisne kvote.

Posebnu pažnju potrebno je obratiti pri prijavljivanju paralelnih umjetničkih programa na način kako je opisano u publikaciji „Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. – Idemo u srednju! – Učenici koji upisuju umjetničke programe i odjele za sportaše“.

 

Obavijest od Obavijesti, Pripremno obrazovanje i srednja glazbena škola. Bookmark the permalink.