3. Međunarodno natjecanje puhača “Varaždin Woodwind & Brass”

U razdoblju od 23. do 31. ožujka 2017. godine u Glazbenoj školi u Varaždinu održano je 3. Međunarodno natjecanje puhača “Varaždin Woodwind & Brass” na kojem su naši učenici ostvarili odlične rezultate.

U disciplini eufonij Steven Vrbanec (kategorija D) je osvojio 95,00 bodova i I. nagradu (mentor Nikola Novak, prof. mentor i korepetitor Danijel Oto, prof.).

U istoj disciplini Franjo Novak (kategorija C) je osvojio 88,67 bodova i III. nagradu (mentor Nikola Novak, prof. mentor i korepetitor Danijel Oto, prof.).

U disciplini oboa Ana-Maria Dragičević (kategorija C) je osvojila 88,33 boda i III. nagradu (mentor Stjepan Vitez, prof. i korepetitorica Jasminka Bontek, prof.).

U disciplini flauta odlične rezultate ostvarili su sljedeći učenici:

Jana Kelemen je u B kategoriji osvojila 99,10 bodova i I. nagradu (mentorica Melanija Gradečak, prof. i korepetitorica Lea Šantek, prof. mentor).

Katarina Horvat je u E kategoriji osvojila 99,00 bodova i I. nagradu (mentorica Vlatka Taborsky, prof. i korepetitor Ivan Kolar, prof. mentor).

Doris Vincek je u E kategoriji osvojila 96,00 bodova i I. nagradu (mentorica Melanija Gradečak, prof. i korepetitorica Lea Šantek, prof. mentor).

Marta Mihin je u E kategoriji osvojila 90,17 bodova i II. nagradu (mentorica Vlatka Taborsky, prof. i korepetitor Ivan Kolar, prof. mentor).

Eva Škerbić je u C kategoriji osvojila 87,67 bodova i III. nagradu (mentor Stjepan Levanić, prof. mentor i korepetitorica Jasminka Bontek, prof.).

U disciplini rog ostvareni su sljedeći rezultati:

David Vlah je u E kategoriji osvojio 92,67 bodova i II. nagradu (mentorica Amina Belovari, prof. i korepetitorica Maja Magdalenić Barić, prof.).

Adrian Črep je u D kategoriji osvojio 86,33 bodova i III. nagradu (mentorica Amina Belovari, prof. i korepetitorica Maja Magdalenić Barić, prof.).

Maria Magdalena Goričanec je u C kategoriji osvojila 86,00 bodova i III. nagradu (mentorica Amina Belovari, prof. i korepetitorica Maja Magdalenić Barić, prof.)

U disciplini truba učenici su osvojili sljedeće nagrade:

Branka Magdalenić je u E kategoriji osvojila 94,67 bodova i II. nagradu (mentor Darko Navoj, prof. mentor i korepetitorica Jasminka Bontek, prof.).

Lucija Mesarek je u F kategoriji osvojila 94,00 boda i II. nagradu (mentor Darko Navoj, prof. mentor i korepetitorica Jasminka Bontek, prof.).

Petar Hegeduš je u F kategoriji osvojio 91,67 bodova i II. nagradu (mentor Darko Navoj, prof. mentor i korepetitorica Jasminka Bontek, prof.).

Marko Mumlek je u D kategoriji osvojio 91,33 bodova i II. nagradu (mentor Darko Navoj, prof. mentor i korepetitorica Jasminka Bontek, prof.).

Tomica Oskoruš je u E kategoriji osvojio 88,67 bodova i III. nagradu (mentor Darko Navoj, prof. mentor i korepetitorica Jasminka Bontek, prof.).

U disciplini klarinet ostvareni su sljedeći rezultati:

Izidora Osonjački je u B kategoriji osvojila 95,00 bodova i I. nagradu (mentor Andrej Skender, prof. i korepetitorica Jasminka Bontek, prof.).

Fran Keretić je u A kategoriji osvojio 88,33 boda i III. nagradu (mentor Andrej Skender, prof. i korepetitorica Jasminka Bontek, prof.).

Luka Kolenko je u C kategoriji osvojio 86,67 bodova i III. nagradu (mentor Gordan Perši, prof. i korepetitorica Jasminka Bontek, prof.).

Laura Banić je E kategoriji osvojila 86,00 bodova i III. nagradu (mentor Andrej Skender, prof. i korepetitorica Jasminka Bontek, prof.).

Viktor Novak je u E kategoriji osvojio 81,00 bod i priznanje (mentor Andrej Skender, prof. i korepetitorica Jasminka Bontek, prof.).

U disciplini saksofon učenici su osvojili sljedeće nagrade:

Ines Vrdoljak je u D kategoriji osvojila 96,00 bodova i I. nagradu (mentorica Petra Horvat, prof. i korepetitor Ivan Batoš).

Ivona Dominik je u E kategoriji osvojila 93,33 boda i II. nagradu (mentorica Petra Horvat, prof. i korepetitorica Lea Šantek, prof. mentor).

Domagoj Žmegač je u F kategoriji osvojio 89,33 boda i III. nagradu (mentor Petra Horvat, prof. i korepetitorica Lea Šantek, prof. mentor).

Alen Pavlić je u F kategoriji osvojio 85,00 bodova i III. nagradu (mentorica Petra Horvat, prof. i korepetitorica Lea Šantek, prof. mentor).

Čestitamo od srca!

Obavijest od Obavijesti. Bookmark the permalink.